China

Edistystä

Jo hetki on kulunut edellisestä postauksesta, joten pieni päivitys taitaa olla paikallaan. Syyskuun ja tämän hetken väliin on mahtunut paljon: lähtevien vaihto-orientaatio, kurssisuunnitelman tekemistä, dokumenttien keräämistä sekä hakemuksen lähettäminen Fudaniin. Eilen sain siis vihdoin varmistuksen myös vastaanottavasta yliopistosta, että minut on hyväksytty vaihto-opiskelijaksi. Jes! 😀

Kursseja päädyin valitsemaan ainakin näin alustavasti 4 kappaletta. Yksi kiinan kielen kurssi, pari markkinointiaiheista sekä yksi rahoituskurssi. Kauppatiede-linjalla siis mennään, mikä sopii hyvin omaan tutkintooni. Kurssitarjonnasta löytyi myös vaihtoehtoja todella monipuolisesti: biologiaa, kemiaa, ympäristötieteitä, historiaa, oikeustiedettä, hallintotieteitä, matematiikkaa, filosofiaa, sosiologiaa.. yms.

Ensi kuussa pitäisi tulla infopaketti, jonka avulla voi sitten alkaa järjestelemään tulevaa vaihtoa toden teolla. Ainakin nämä jutut nousevat itsellä tällä hetkellä mieleen:

  • Viisumi
  • Lennot
  • Rokotukset
  • Asuntola

Admissions packagea siis odotellessa. 🙂

(Kuva: Pixabay)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *